Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanare artizanala, ceara soia, aroma floral orientala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8499 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
HER03
Out Of stock
Descriere
O lumanare turnata manual din ceara de soia in amestec cu ceara de palmier 100% naturala. Recipientul din ceramica marmorata te duce cu gandul la un oras cetate,in mijlocul caruia este bine pazita o oaza de lumini cu parfum pentru suflete. Accesorizata cu lichieni si doi cactusi colorati completeaza valoarea lumanarii cu design minimalist.

Acest model vine cu recomandarea a doua parfumuri uimitoare,similare stilului si identitatii celebrelor parfumuri create de mari designeri.

Pentru Ea-Good Girl- un somptuos floral oriental in care notele de varf de trandafir,piersica si mar,reimprospatate de o picatura de bergamota,se odihnesc pe tuberoza inflorita,iasomie si magnolie,fiind sustinute de paduri bogate,ambre elegante,vanilie si mosc de catifea.

Pentru El-Izzy Miyaki-Un acord acvatic lemnos cu note proaspete crocante de yuzu, bergamota, lamaie si busuioc,imbunatatit de note sarate marine care duc la arome bogate din lemn de nucsoara si catina,sprijindu-se pe o baza imbogatita cu chihlimbar, vetiver si lemn de santal.

Desigur,poti sa-ti alegi parfumul preferat din LISTA AROME si sa-mi trimiti un mesaj in sectiunea CONTACT cu denumirea aleasa de tine.Cu drag voi raspunde cerintelor tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura