Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanare in recipient, din ceara de soia cu aroma florala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
RE01SIL
Out Of stock
Descriere
Este o lumanare creata in totalitate manual,din ceara de soia in amestec cu ceara de palmier,naturala 100%.Prezentata intr-un recipient din ceramica si accesorizata cu un ciucure de culoare aurie,argintie sau neagra.Deasupra am presarat cativa bulbi de trandafir baby si flori de lavanda.Aceasta lumanare este o piesa centrala uimitoare pentru orice tip de incapere si prezinta un stil intim,redand o lumina captivanta alaturi de un miros vibrant,demn de a ramane intiparit in memorie.

Parfumul ei se aseaza pe un acord floral fructat cu bergamota si portocala,combinat cu mar verde,pepene galben,piersica,pruna,ananas si capsuna,ducand intr-o inima delicata florala de iasomie si crin pe o baza de mosc.

Desigur,poti sa-ti alegi parfumul preferat din LISTA AROME si sa-mi trimiti un mesaj in sectiunea CONTACT cu denumirea aleasa de tine.Cu drag voi raspunde cerintelor tale!

Citeste cu mare atentie INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE din Meniul Principal pentru folosirea corecta si in siguranta a produselor MyriCandles!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura