Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Set ceara parfumata din soia 4 Winter Selection Silver 160gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C511
Out Of stock
Descriere
Setul de ceara parfumata 4 Winter Selection Silver,este compus dintr-un asortiment de 4 arome diferite, optime pentru sezonul invernal.

Lasa-te invaluit de povestea lor,schimband oricand parfumul casei tale in functie de starea de spirit a momentului.

Aroma1-Orange

Un amestec curat si insorit de portocale,pomelo,mandarine si coaja de lamaie,cu un dram de vetiver si lemn de cedru. Aceasta combinatie luminoasa scoate la iveala tot ce este mai bun din familia citricelor intr-un parfum echilibrat si neted

Aroma2-Mulled Wine&Red Pepper

Parfum de vin fiert plin de arome de vin cald si coacaze negre dulci,insotite de dafin, scortisoara si ghimbir pe baza de vanilie cremoasa. Acest parfum creeaza o aroma ambientala calda, perfecta in acele nopti reci de iarna.

Aroma3-Velvet Cedar&Vanilla

Un parfum lemnos moale, care evoca o senzatie neinhibata de caldura si confort. Note florale de top de magnolie si ghimbir, note de mijloc de lemn de cedru, lemn de santal, violete si ylang, ceea ce duce la o baza zesty de vanilie cremoasa si boabe tonka. Un parfum fidel spiritului sarbatorilor de iarna.

Aroma4-Cinnamonatta

Surprinde esenta Craciunului cu aceasta aroma lemnoasa si picanta pe baza de scortisoara in amestec usor de anason si frunze verzi.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Se rupe o bucatica din tableta de ceara parfumata si se asaza in locul special destinat al vasului din ceramica sau al lampii de aromaterapie(numeste-l cum iti place tie).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura