Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Set ceara parfumata din soia, 4 Winter Selection Gold, 160gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C492
Out Of stock
Descriere
Setul de ceara parfumata 4 Winter Selection Gold,este compus dintr-un mix de 4 arome diferite,opime pentru sezonul invernal.

Te vor cuceri instant aromele propuse de noi in acest set,asa ca,lasa-te invaluit de povestea lor, schimband oricand parfumul casei tale in functie de starea de spirit a momentului.

Aroma1-Christmas Pudding -Miroase a stafide, smochine si mere,presarate cu scortisoara,migdale si coaja de portocala,toate acoperite cu tuica fierbinte aromata. Aceasta aroma este garantata pentru a va reaminti de sezonul festiv, deoarece miroase la fel ca o tarta de Craciun.

Aroma2-Xmas Cinnamon-O aroma consistenta de sezon cu scortisoara, imbunatatita de cuisoare si cardamom, pe o baza vanilica bogata pentru un plus de caldura si profunzime.Un dans jucaus intre nuttiness dulce si lemnos confortabil caruia nimeni nu-i poate rezista.

Aroma3-Mulled Wine-este un parfum de iarna foarte popular.Plin de arome de vin fiert si fructe de padure dulci.Condimentata cu foi de dafin,scortisoara si ghimbir,pe o baza de vanilie,aceasta aroma creeaza o atmosfera calda si perfecta pentru noptile reci de iarna.

Aroma 4-Cedar-Un amestec sofisticat de cedrus atlantica verde stralucitor si cedrus libani delicat cald pentru o experienta cu adevarat revitalizanta.Parfumul introduce note connifere de top,lemn de cedru, brad si oakmoss.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura