Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Sare de baie aromaterapie ameliorarea afectiunii PMS sau PMT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
AW Gifts
Cod produs
C419
Out Of stock
Descriere
Sindromul Premenstrual PMS-PMT

PMS este o afectiune la femei in care anumite simptome apar in fiecare luna inainte de o perioada. PMS este denumita uneori tensiune premenstruala (PMT) sau tulburare premenstruala (PMD).

Care Sunt Simptomele Sindromului Premenstrual?

Care Sunt Simptomele PMS?

S-au raportat multe simptome diferite. Cele mai frecvente sunt enumerate mai jos. S-ar putea sa aveti doar unul sau doua simptome sau sa aveti mai multe:

Simptome psihologice includ: tensiune, iritabilitate, oboseala,sentimente de agresiune sau furie,starea de spirit scazuta, anxietate, pierderea increderii si senzatia de emotie.Este posibil sa aveti o schimbare in modul de somn,in sentimente sexuale si in pofta de mancare. Relatiile pot deveni tensionate din cauza acestor simptome.

Simptome fizice includ: umflarea sanilor si/sau durerea,balonarea abdominala a abdomenului, umflarea picioarelor sau a mainilor, cresterea in greutate si cresterea durerilor de cap. Daca aveti epilepsie,astm,migrene sau rani, puteti constata ca aceste afectiuni se vor agrava inainte de o perioada.

Cine are Sindrom Premenstrual?

Simptomele PMS/PMT sunt frecvente, dar variaza considerabil in functie de cat de grave sunt acestea. Majoritatea femeilor pot spune ca o perioada se datoreaza felului in care se simt atat din punct de vedere fizic cat si mental.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura