Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
15 pareri

Sare de baie Aromaterapie Stress Buster cu aroma Bergamota

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
AW Gifts
Cod produs
C414
Out Of stock
Descriere
Un moment de rasfat, la finalul unei zile obositoare,reprezinta elementul cheie care iiti poate schimba total starea de spirit,facandu-te sa uiti complet de grijile de peste zi. Baile cu sare Stress Buster sunt o minune pentru sanatate si pe langa capacitatea lor de a elimina stresul, acestea pot rezolva o multime de alte probleme.

Atunci cand nivelul de energie este scazut sau cand nu esti chiar in cea mai buna dispozitie,zilele ajung sa para interminabile si de multe ori,nici la finalul acestora nu iti poti recapata echilibrul.

O baie fierbinte cu sare care are in compozitia sa 3 tipuri de uleiuri esentiale-Bergamota,Geranium si Vetiver,reprezinta modalitatea prin care poti pune capat unei zile stresante.

Acest truc relaxeaza cu mare succes organismul si imbunatateste calitatea somnului.

Produs in Marea Britanie

Instructiuni

Pentru o baie cu sare reusita, vei avea nevoie de 50-100g sare de baie, de care preferi, la o cada de dimensiuni normale, plina cu apa. Apa trebuie sa fie cu doua grade mai calda fata de temperatura corpului, pentru a beneficia din plin de proprietatile sarii de baie. Poti adauga 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si cativa stropi din uleiul tau preferat,esential. Durata de imbaiere recomandata este de minim 15-20 minute, dar nu mai mult de 1 ora. Dupa baie, aplica o crema hranitoare pe tot corpul, cat pielea este inca usor umeda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura