Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanari in recipient, din ceara de soia cu aroma de fructe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

145 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C261
Out Of stock
Descriere
Pentru cele mai deosebite evenimente,nunti,botezuri sau cununii, MyriCandles vi-i se alatura prin cele mai deosebite,rafinate,parfumate si elegante marturii.

Cu un design exclusivist in Romania,aroma atent selectionata si nu intamplator cu cele 3 tipuri de flori care sporesc designul fermecator.

Ceara este naturala 100% de soia in amestec cu palmier,iar aroma...fructat de capsuni dulce si indulgent,asemenea unui sirop proaspat,impletit cu sampanie spumoasa.

Iasomia-Se spune ca folosirea acesteia in cadrul festivitatilor, simbolizeaza afectiunea profunda si eterna a mirilor.Iasomia alba este simbolul bunatatii, puritatii si al veseliei.

Lavanda- Este considerata un simbol al tandretei care te seduce cu mirosul puternic, imbietor. Lavanda naturala este o adevarata minune pentru cei care ii cunosc calitatile.

Trandafirul rosu-El este asociat cu iubirea pasionala, care depaseste orice bariera, o dragoste la fel de intensa precum rubiniul trandafirului.

Citeste cu mare atentie INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE din Meniul Principal pentru folosirea corecta si in siguranta a produselor MyriCandles!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura