Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Marturii nunta-botez-Shell, lumanari in recipient, din ceara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

196 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C579
Out Of stock
Descriere
Prin prezenta marturiilor Shell la evenimentul dumneavoastra,cu siguranta veti reusi sa impresionati absolut toti invitatii,in cel mai elegant mod posibil.

Aceste marturii sunt amintiri unice si parfumate,cu care vor ramane cei dragi la sfarsitul botezului,nuntii sau orice alt tip de eveniment deosebit din viata voastra.

Cu un design luxuriant in forma de conchilie de culoare alb/auriu,dar si cu un ambalaj pe masura,tip plic de corespondenta,marturiile Shell se incadreaza perfect unei tematici estive la malul marii.

Sunt accesorizate cu flori sau plante,uscate si deshidratate in mod responsabil iar ceara este naturala 100% de soia in amestec cu cocos.

Cu aroma desavarsita a unui amestec vibrant de fructe,cu note de frunte de banane si pere sustinute de portocale, lamaie, lime, nuca de cocos si iasomie pe baza de mosc si vanilie,vor cuceri toate simturile,pana si a celor mai pretentioase gusturi.

Se pot personaliza cu etichete:nume,data,si/sau un mic mesaj,fara costuri suplimentare.

Tu ne trimiti datele in sectiunea CONTACT,iar noi cu mare drag vom raspunde solicitarilor tale.

Citeste cu mare atentie INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE din Meniul Principal pentru folosirea corecta si in siguranta a produselor MyriCandles!

Pentru prezentarea in format video a produsului CLICK AICI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura