Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanare rosie pentru ritual de iubire pasionala - figurine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
Occult shop-MyriCandles
Cod produs
C583
Out Of stock
Descriere
Aceste lumanari pot fi folosite pentru a aduce inapoi o iubire pierduta. De asemenea, se folosesc pentru a intari dragostea si angajamentul relatiei actuale. Fiecare lucrare spirituala este o fundatie, cum ar fi vindecarea, comunicarea, angajamentul etc.

Contin uleiuri din plante -Ardei iute,Capsuni,Piper,Scortisoara,Hibiscus,Trandafir

Un exemplu de farmec de adorare

Ritualul incepe doar vinerea (zi dedicata zeitei Afrodita)

Pui cate o lumanare rosie(una care te va reprezenta pe tine si una pentru persoana la care te gandesti) in fiecare capat al altarului.Scrii numele tau pe lumanarea care te reprezinta si un cuvant foarte semnificativ,iar pe cealalta,numele persoanei dorite si cuvantul ^devotat^.Daca nu stii cum se numeste persoana respectiva,scrii doar ^adevarata mea dragoste^

Folosesti un limbaj care sa fie adecvat pentru magia pozitiva.

Atentie!-Foloseste cate un pahar din sticla sau o ceasca ca si suport pentru ceara care se va scurge in timpul arderii.

Ungi fiecare lumanare cu ulei de trandafir pentru a amplifica energia.

In fiecare seara la aceeasi ora,aprinzi lumanarile si le aproprii una de cealalta.Meditezi aupra acestei situatii si apoi stingi lumanarile.Repeti timp de 7 nopti,pana vinerea urmaroare,cand ambele lumanari au ajuns una langa cealalta.Aprinzi si lasi sa arda pana la final.Daca ramane ceara,arunc-o intr-un loc frumos,pentru ca aceasta sa aduca noroc si altor oameni.

Produsele, declaratiile, opiniile, opiniile exprimate, ideile si sugestiile sunt opinii Occult Shop-MyriCandles si au doar scop informativ. Ele nu sunt menite sa fie utilizate pentru a diagnostica, trata, prescrie, preveni sau vindeca vreo boala sau pentru a administra in vreun fel vreo afectiune fizica si nu sunt concepute ca un substitut pentru sfatul medical al unui profesionist din domeniul sanatatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura