Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Tava neagra pentru amestec ierburi cu pentagrama 15.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
Occult shop-MyriCandles
Cod produs
C581
Out Of stock
Descriere
Aceasta tava din ceramica pictata manual, poarta cu ea simbolistica pentagramei sub forma de pentagrama (pentagrama cu cerc).

CARACTERISTICILE PENTAGRAMEI
-Ascensiune
-Perfectiune
-Uniune masculina si feminina
-Realizare
-Cunoastere
-Putere

SIMBOLISTICA PENTAGRAMEI Acest simbol puternic reprezinta cele cinci elemente: apa, aer, pamant, foc si spirit.

Tava neagra cu pentagrama este element principal in completarea micului tau altar si o poti folosi pentru amestecul de ierburi sau saruri folosite in ritualuri.

Intretinere

Curatati cu o carpa moale fara impact fizic. A nu se utiliza in cuptoarele cu microunde. Nu se curata in masinile de spalat vase.

Nota

Produsele, declaratiile, opiniile, opiniile exprimate, ideile si sugestiile sunt opinii Occult Shop-MyriCandles si au doar scop informativ. Ele nu sunt menite sa fie utilizate pentru a diagnostica, trata, prescrie, preveni sau vindeca vreo boala sau pentru a administra in vreun fel vreo afectiune fizica si nu sunt concepute ca un substitut pentru sfatul medical al unui profesionist din domeniul sanatatii calificat.

Occult Shop-MyriCandles nu poate fi trasa la raspundere pentru deciziile si alegerile pe care le faceti si/sau rezultatul acestor decizii si alegeri.Va recomandam sa faceti propriile cercetari si sa consultati medicul dumneavoastra inainte de a va trata pe voi insiva sau pe oricine altcineva.

Inainte de toate sa nu uiti niciodata ca:

Magia este in tine si doar de tine depinde puterea de manifestare a tuturor intentiilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura