Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Odorizant ceara parfumata soia, pentru spatii inchise Dreams

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C554
Out Of stock
Descriere
Odorizantele tip tableta de ceara parfumata pentu spatiile inchise sunt concepute in vederea parfumarii locurilor speciale din casa ta.

Dreams Unstoppables este unul dintre acestea si te ajuta sa oferi aroma proaspata in sertare, dulapuri-lenjerii, garderoba, spatiul amenajat pentru incaltaminte, dressing-uri, baie si multe altele.

Odorizantul Dreams Unstoppables este imbogatit cu cea mai buna ceara de soia si parfumant eco-friendly, ceea ce il face sa emita un parfum inconfundabil si placut in orice loc de depozitare.

Deasemenea,iti creeaza sentimentul ca traiesti intr-un paradis al mirosurilor, provocandu-ti o senzatie de relaxare si fericire.

Dreams Unstoppables se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa-si parfumeze spatiile private, conferind un miros proaspat,usor,placut, si de lunga durata.

Invata sa te bucuri de frumusetile cotidiene cu acest odorizant plin de aroma, sa descoperi un mediu interior incitant si sa fii mai optimist in viata ta.

Citeste cu mare atentie INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE din Meniul Principal pentru folosirea corecta si in siguranta a produselor MyriCandles!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura