Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanare pentru intentii, Mov, 225gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Brand
Occult shop-MyriCandles
Cod produs
C519
Out Of stock
Descriere
Movul este culoarea expansiunii in diferite forme.Poate fi folosita cand vrei sa faci ceva important.Movul mareste tot ceea ce iti doresti:spiritualitatea,afacerea,banii,sanatatea sau iubirea.

De exemplu albastrul regal nu este o culoare atat de grandioasa ca si movul,el avand de-a face mai mult cu nivelurile emotionale si spirituale ale lui Jupiter.De aceea nuantele mai inchise de albastru,sunt de cele mai multe ori atribuite planetei Saturn.

Simbolizeaza onorurile,reusita,autoritatea,comertul,administratia,functiile inalte,dar si orgoliul,ipocrizia,excesul,exagerarea sau actiunile ilegale.

Nu utiliza planeta Jupiter si culoarea corespondenta mov,decat daca iti cunosti foarte bine telurile,deoarece Jupiter poate mari sau aduce mai mult,numai din ceea ce ai deja.

Pentru a obtine ceea ce vrei si nu ai inca in viata ta,poti utiliza Soarele,duminica si portocaliul

Asocieri

Planete-Jupiter si Saturn

Ziua saptamanii-joi sau sambata

Energie-masculina

Plante-Isop,Chimen,Petunie,Albastrele,Anghinare,Scortisoara,Iasomie,Melisa

Utilizari-Mov aduce mai mult din cea ce ai deja-intelepciune,idealuri inalte,vindecare si protectie spirituala,exploatarea celor mai inaltre posibilitati.Ajuta la cresterea puterilor si abilitatilor psihice si recunoasterea intr-un anumit domeniu.

Consulta tabelul de culori si vezi de care produs ai nevoie

Produsele, declaratiile, opiniile, opiniile exprimate, ideile si sugestiile sunt opinii Occult Shop-MyriCandles si au doar scop informativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura