Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
15 pareri

Odorizant camera - aroma orientala - Opium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

117 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C477
Out Of stock
Descriere
Un parfum cald oriental picant, cu note de top de piper roz,flori de portocal si pere care te conduc la o inima de orhidee si cafea.Baza somptuoasa de chihlimbar, patchouli, vanilie si cedru,vin sa demonstreze ca odorizantul Opium este probabil alegerea ideala pentru a scoate in evidenta identitatea unui ambient perfect echilibrat.

Odorizantele cu betisoare din stuf sunt o modalitate din ce in ce mai populara de a parfuma si a improspata usor in interiorul oricarui tip de incapere. Difuzoarele de stuf sunt o metoda in general sigura si de lunga durata de parfumare a aerului fara a recurge la flacara deschisa, ceara fierbinte, substante chimice sau electricitate,solicitate de diferitele odorizante comerciale.

Ca sfat

O combinatie de lumanari parfumate Myricandles si odorizante vor transforma locul,intr-o zona perfecta pentru o seara relaxanta si linistita.

Odorizantul Opium cu betisoare include:

cutie alba de inalta calitate - idee excelenta de cadou

Difuzor hexagonal din sticla de 120 ml

Parfum fin luxuriant.

8 betisoare din fibra eco cu grosimea de 3 mm ce permit mirosuri ambientale impactante

1 aranjament din stuf si lemn in forma de floare de mac si fundita din piele eco cu accesorii.

Dureaza pana la 18-20 de saptamani

Instructiunile de utilizare:

Departe de suprafetele fragile sau delicate, desurubati gulerul negru si indepartati capacul de siguranta din plastic. Desfaceti betisoarele de stuf si introduceti-le cu grija in sticla inainte de a le intoarce pentru a le satura complet. Adaugati gulerul negru si aranjati betisoarele. Pentru un parfum mai puternic, utilizati toate betele furnizate; pentru un parfum mai usor, utilizati mai putine. Inversarea stufului la fiecare cateva zile va ajuta la revitalizarea difuziei parfumului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura