Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Tableta parfumata din ceara vegetala,arome mixte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C434
Out Of stock
Descriere
Tableta parfumata din ceara vegetala 4 Anotimpuri, este compusa dintr-un mix de 4 miresme diverse,si reuseste cu mult succes sa indeplineasca gusturile celor mai pretentiosi iubitori de aromaterapie.

Asadar am creat pentru tine posibilitatea de a schimba oricand parfumul casei tale in functie de starea de spirit a momentului.

Aroma 1-Contine 2 pastile,fiecare a cate 20g si are in componenta sa  un parfum fructat de capsuni coapte si suculente,zahar,cocos si crema de frisca.
Aroma 2-Contine 2 pastile,fiecare a cate 20g si are in componenta sa un acord cald de fructe rosii, inclusiv mere, coaja de portocale, afine si cirese, amestecate cu ghimbir pe partea de sus. Pe mijloc se afla un amestec de struguri rosii si tutun, in timp ce intreaga compozitie se afla confortabil pe o baza picanta de cuisoare.
Aroma 3-Contine 2 pastile,fiecare a cate 20g si are in componenta sa un amestec de visine,fructe de padure,caramel si trestie de zahar

Aroma 4-Contine 2 pastile,fiecare a cate 20g si are in componenta sa un mixt adorabil de cocos,vanilie,mosc alb si crini imperiali,pe o baza de chihlimbar si sofran.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura