Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
17 pareri

Tablete parfumate din ceara de soia, 3 arome, Divine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

266 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
C350
Out Of stock
Descriere
Pachetul este compus dintr-un mix de 3 arome diverse,sublime,dar foarte puternice ce ofera posibilitatea de a schimba parfumul casei tale oricand iti doresti,in functie de starea de spirit.
Aroma1-Presarata cu petale de crizanteme,uscate si conservate in mod natural. Parfumul este dulce,plin si ispititor de pastai proaspat tocate de Vanilie.O aroma florala picanta,dar delicata foarte cautata si indragita de iubitorii aromaterapiei.

Aroma2-Presarata cu petale de trandafir rose,uscate si conservate in mod natural.Un parfum puternic din samburi de visine,perfect compatibil unei stari de siguranta,confort si stabilitate.

Aroma3-Presarata cu flori de Butterfly Pea,uscate si conservate in mod natural.Aroma puternic barbateasca similara parfumului 1 Million.Ce poate fi mai perfect decat aroma ''Puterii'' si a Divinului Masculin?

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Se rupe o bucatica din tableta de ceara parfumata si se asaza in locul special destinat al vasului din ceramica sau al lampii de aromaterapie(numeste-l cum iti place tie)

Se adauga dedesubt o lumanare fara parfum tip pastila si se aprinde.

Se poate retopi de mai multe ori,pana cand uleiurile esentiale sau parfumantii speciali isi pierd intensitatea.

Atentie!

Nu astepta ca ceara sa se dizolve in vasul de aromaterapie.Nu se va intampla acest lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura