Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lumini Cu Parfum Pentru Suflet

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Lumanare decorativa din ceara de parafina, cu aroma lemnoasa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

888 lei Lei
Brand
MyriCandles
Cod produs
CR74
Out Of stock
Descriere
Atunci cand doresti sa faci un cadou minunat persoanei speciale din viata ta,cand nu-ti gasesti cuvintele pentru a-i transmite cat de mult inseamna pentru tine,lumanarea Crown spune singura totul.Denota eleganta,pasiune,delicatete,atasament si putere in acelasi timp.

Lumanarea Crown vine insotita de un suport MyriCandles oferit cadou si de un ambalaj elegant,perfect pentru a face o surpriza minunata celor dragi.

Aromele recomandate sunt in doua variante,atat pentru El,cat si pentru Ea.

Millionairess-Pentru Ea

Un floral alb cu mai multe fatete,cu note de varf de portocala,neroli si mar,cu o inima florala de iasomie,violeta si bujor,sustinuta de aroma lemnului de santal,vaniliei,moscului,paciuli si chihlimbar.

Millionaire-Pentru El

Un acord lemnos picant care se deschide cu grapefruit, portocala, mandarina, lamaie, lime, bergamota si menta combinat cu nucsoara picanta, cardamom, scortisoara si cuisoare cu frunze verzi, galbanum, violeta verde si note fructate de mere, cassis si prune pe inima de crin, trandafir, gardenie, frezie, iasomie, violet si floare de portocal cu note de baza de lemn de cedru, lemn de santal, chihlimbar, tonka, vanilie dulce si mosc.

Desigur,poti sa-ti alegi parfumul preferat din LISTA AROME si sa-mi trimiti un mesaj in sectiunea CONTACT cu denumirea aleasa de tine.Cu drag voi raspunde cerintelor tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura